Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα - Παρασκευή  17.00 - 22.00  -  Σάββατο & Κυριακή 10.00 - 22.00

Ο παιδότοπος Let's Go Looney Tunes στις Αχαρνές - Μενίδι

Ο παιδότοπος Let’s Go Looney Tunes στις Αχαρνές λειτουργεί παρέχοντας ένα ξεχωριστό τρόπο διασκέδασης για τους μικρούς μας φίλους.
Με εμπειρία στον χώρο του παιχνιδιού, αλλά και της ψυχαγωγίας, το Let’s Go Looney Tunes μας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξουμε το παιδικό πάρτυ που θέλετε να κάνετε για το παιδί σας, την μαγική στιγμή της βάπτισης που ονειρεύεστε.
Σε ένα χώρο 400. τ.μ., στις Αχαρνές, μπορούμε να καλύψουμε τις ανάγκες μέχρι και 200 ατόμων συγχρόνως.

Τα παιχνίδια μας, με την πιστοποίηση που έχουμε από τον έλεγχο ασφαλείας ΕΒΕΤΑΜ, ανακαινίζονται κάθε δυο χρόνια. Ο χώρος παιχνιδιού που αφιερώνουμε για τους μικρούς μας φίλους ανέρχεται στα 250 τ.μ και υπάρχει φύλαξη από τους έμπειρους παιδαγωγούς μας.

Στους 4 ορόφους του παιδότοπού μας τα παιδάκια απολαμβάνουν:

  • 3 τσουλήθρες γίγαντες
  • Διπλό μεγάλο τραμπολίνο
  • Baby park
  • Διαδοχικά πολύχρωμα τούνελ

Ωστόσο ο μπαμπάς και η μαμά θα απολαύσουν το ρόφημα τους και όχι μόνο, σε έναν χώρο 200 τ.μ. ειδικά διαμορφωμένο, έτσι ώστε να αισθάνονται την άνεση που θα τους κάνει να χαλαρώνουν. Στις μεγάλες οθόνες / μόνιτορ χώρων μπορούν να βλέπουν τα παιχνίδια των παιδιών τους.

Ο παιδότοπος διαθέτει θέρμανση / κλιματισμό ενώ ο χώρος είναι ανοιγόμενος κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Υπάρχει σύγχρονη κουζίνα, ράμπα ΑΜΕΑ και αλλαξιέρα.

Στο Let's Go Looney Tunes μπορείτε να κάνετε τα παιδικά σας πάρτυ με διάφορες θεματολογίες, Disco party karaoke, πάρτυ με κλόουν και face painting, πάρτυ με ταχυδακτυλουργό και ζογκλέρ, θεατρική παράσταση, ή ακόμη και θέατρο σκιών (καραγκιόζης), πάρτυ με zoumba και χορό.
Επίσης, αναλαμβάνουμε βαπτίσεις μέχρι και 200 άτομα.

Για οποιαδήποτε προσφορά μην διστάσετε να καλέσετε στο 6986699168

Μοιραστείτε το